Sushi donuts
TM6 TM5 TM31

Sushi donuts

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 260 g sushi rice
  • 1200 g water, plus extra for rinsing
  • 1 ½ tsp salt
  • 200 g avocado, cut in pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 2 pinches ground black pepper
  • 10 g sesame oil
    lub 10 g coconut oil
  • 4 tbsp rice vinegar
  • 100 g vegetables and fruit, mixed, (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish
  • 100 g salmon fillet, skinless, sushi quality, or mixed with tuna and prawns, to garnish
  • 1 tbsp sesame seeds, toasted, to garnish (optional)
  • soy sauce, for serving

Wartości odżywcze
na 8 pieces
Kalorie
7104.8 kJ / 1698.1 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
238.7 g
Tłuszcz
59.5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
16 g
Sód
3635.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy