Ensalada de codornices escabechadas con pochas (Al vacío)

Ensalada de codornices escabechadas con pochas (Al vacío)

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • 3 codornices
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 1600 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 1 bandeja de cubitos de hielo
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
  • 150 g de cebolla en juliana
  • 3 dientes de ajo en láminas
  • 50 g de vinagre
  • 2 hojas de laurel secas
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco seco
  • 400 g de pochas cocidas (en conserva)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 653 kcal / 2733 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 47.9 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 241.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...