Urządzenia i Akcesoria
Salted Herbs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
fresh savory in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)30 g
-
parsley leaf, fresh leaves and tender stems (see Tip)100 g
-
150 g parsnips, cut into piecescarrots cut into pieces150 g
-
celery stalk with leaves, cut into pieces100 g
-
100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)100 g
-
coarse salt (see Tip)165 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 jars
Sód
64226 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
1111.3 kJ /
265.6 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
28.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Creamy Pea Soup
40 min
Hemp Milk (Metric)
10 min
Asturian rice pudding
1 godz.
Apricot Jam
20 min
Rosemary Parmesan Shortbread
2 godz. 10 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Chicken Liver Pate
25 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Versatile smooth soup
45 min