Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
lub 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
lub 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 2 jars
- Kalorie
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 28.8 g
- Sód
- 64226 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smooth cauliflower soup
50 min
Marinated peppers
55 min
S'mores Dip
Brak ocen
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
Brak ocen
Caramelised red onion chutney
24h
Floating islands
40 min
Avocado mayonnaise
15 Min
Versatile smooth soup
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min