![Salted Herbs Salted Herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f493b094-8377-4aae-8239-5a7946c8a1a0/Derivates/83010d6b-76e4-45f6-8528-126e3685f3d7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
lub 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
lub 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 2 jars
- Kalorie
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 28.8 g
- Sód
- 64226 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Meatloaf
1h 20min
Boiled Eggs
20 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min