Salted Herbs
TM6 TM5

Salted Herbs

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
  • 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
  • 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
  • 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
  • 150 g carrots, cut into pieces
    lub 150 g parsnips, cut into pieces
  • 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
  • 100 g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
    lub 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
  • 165 g coarse salt (see Tip)

Wartości odżywcze
na 2 jars
Kalorie
1111.3 kJ / 265.6 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
30.7 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
28.8 g
Sód
64226 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy