Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 617.6 mg
Alternatywne przepisy
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Gelato fior di latte
16h 25min
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Arcobaleno tortillas
30min
Porridge di semolino con noci e frutta fresca
25min
Coniglietti di verdura
50min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15 min
Mojito di Natale
15 Min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1h 30min
Cheesecake al caffè
5 Std. 30 Min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 godz.