Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Białko
- 109.9 g
- Węglowodany
- 292.7 g
- Tłuszcz
- 121.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 18.8 g
- Sód
- 18.8 mg
Alternatywne przepisy
Vellutata speziata di zucca
50 dk
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1sa 30 dk
Calzone fritto
5h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 Std. 20 Min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3h 35min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza napoletana
9h