Urządzenia i Akcesoria
低脂京葱鸡肉年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
京葱 切段150 克
-
姜 切片5 克
-
杏鲍菇 切4-5厘米条状200 克
-
年糕 切片,再切2×2厘米块150 克
-
葵花籽油15 克
-
生抽 选薄盐生抽15 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱5 克
-
鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
415 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
1674.7 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
47.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny