低脂京葱鸡肉年糕

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 京葱 切段
    150 克
  • 切片
    5 克
  • 杏鲍菇 切4-5厘米条状
    200 克
  • 年糕 切片,再切2×2厘米块
    150 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 生抽 选薄盐生抽
    15 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    5 克
  • 鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 415 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 1674.7 kJ / 400 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 47.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...