炒肝

炒肝

3.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 淀粉
    30 克
  • 适量,调和水淀粉用
  • 2600 克
  • 料酒
    50 克
  • 花椒
    ½ 茶匙
  • 八角
    2 个
  • 桂皮
    1 根
  • 香叶
    2 片
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 猪大肠 切段(5厘米),见要诀
    200 克
  • 猪肝 切薄片
    150 克
  • 蒜头
    100 克
  • 老抽
    1 汤匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.6 g
Kalorie 1096 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...