Urządzenia i Akcesoria
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Dadel- en Haverdrank
20 min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Victoria biscuit gebak
1 godz. 10 min