Urządzenia i Akcesoria
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Kimchi mac&cheese
50 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min
Canapé met ei
10 min
Garnaalkroketten
Brak ocen