Urządzenia i Akcesoria
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
302.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentesandwiches
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Boekweit met champignons
25 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min