
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre fondu, et un peu plus pour le moule
- 150 g de farine de blé et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 90 g de sucre en poudre
- 90 g de lait
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de vanille, en poudre
- 75 g de chocolat fondant en morceaux
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 281.1 kcal / 1191 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 31 g
- Błonnik
- 1.2 g