Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre fondu, et un peu plus pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 90 g de sucre en poudre
- 90 g de lait
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de vanille, en poudre
- 75 g de chocolat fondant, en morceaux
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1191 kJ / 281.1 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Tarte aux pommes
Brak ocen
Caramel liquide
25 min
Crème dessert
15min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Baguette express
2u. 35min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 Std. 10 Min
Purée de pommes de terre classique
50min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h