Porc au caramel

Porc au caramel

4.4 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 600 g d'échine de porc, désossée en cubes (2 cm)
  • 15 g de gingembre frais finement coupé
    5 g de gingembre moulu
  • 2 g de mélange quatre-épices
  • 25 g de sauce soja
  • 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
  • 2 c. à soupe de persil plat frais ciselé
  • 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées grossièrement concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 562.8 kcal / 2347.3 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 463.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...