Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre moulu - 2 g de mélange quatre-épices
- 25 g de sauce soja
- 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc au caramel
45min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20 min
Ragoût de champignons et saucisses à l'orge
55min
Bœuf bourguignon
2h
Crème dessert au caramel
1h
Caramel liquide
25 min
Crème au chocolat
1h 20 min
Crème dessert
15min
Îles flottantes
40min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Tourte au bœuf et à la bière
1h 40min