Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre moulu - 2 g de mélange quatre-épices
- 25 g de sauce soja
- 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15 Min
Riz au boeuf et brocoli
50 dk
Porc au caramel
45 dk
Bœuf bourguignon
2h
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35 dk
Biscuits de Noël façon sucre d'orge
1 godz. 45 min
Galette des Rois à la noisette
3h 40min
Tourte au bœuf et à la bière
1 godz. 40 min
Cuisson du riz jasmin
35 dk
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20min
Crème anglaise
15 Min