Urządzenia i Akcesoria
Poudre de caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g
Składniki
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
250 g de sucre
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
102 mg
Białko
0 g
Kalorie
4477 kJ /
1048 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
267 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Liqueur de baie
30 min
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 godz. 10 min
Pâté de Pâques
2 godz.
Glaçage
5 min
Champignons en saumure
6 godz. 30 min
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Biscuits au nougat
2 godz. 30 min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Tranche marbrée chocolat-orange
2 godz. 40 min
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Crème au chocolat
1 godz. 20 min
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min