Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 60 g de sucre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Crème brûlée
4h 50min
Flans de semoule
1h 15min
Merveilles
1 Std. 10 Min
Crème au chocolat
3u. 15min
Tranche de biscuit de Savoie marbré à la crème de pêche
4 godz. 30 min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Pain complet
4h
Compote de pommes pour les provisions
30min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Crème Thermomix®
45min