Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 60 g de sucre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au jus de pomme
4h 15min
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Charlotte au chocolat et à la banane
Brak ocen
Sablés au chocolat
1h 30min
Crème au chocolat
3h 15min
Choco-praliné abricot
Brak ocen
Granité au café
Brak ocen
Florentins
2h
Tourte aux poires
9 Std.
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Confiture pomme-pomme de terre
25min
Pavé au chocolat épicé
12h