Tartare Sauce

Tartare Sauce

4.6 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g

Składniki

  • fresh tarragon leaves only
    1 Tbsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 Tbsp
  • shallot halved
    1
  • pickled capers drained
    15 g
  • pickled gherkins cut in pieces
    20 g
    30 g cornichons, cut in pieces
  • sunflower oil
    250 g
  • lemon juice
    30 g
  • egg yolks from large eggs
    2
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 2360.6 kcal / 9876.9 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 257.6 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 35.2 g
Sód 1558.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...