Urządzenia i Akcesoria
Tartare Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1558.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Tłuszcz
257.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
35.2 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Creamy French Dressing
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Salsa Verde
10 min