Urządzenia i Akcesoria
Tartare Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1558.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Tłuszcz
257.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
35.2 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare sauce
10 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Bordelaise Sauce
55 min
Beurre Blanc
20 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Aïoli
5 min
Peppercorn Sauce
30 min