Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Crème Pâtissière
15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Caramel Parfait
7h
Rum Babas
3h 45min
Choux Pastry
2h
Crème Pâtissière
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Quick Cheese Soufflés
45min