Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Béarnaise sauce
15 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Crème anglaise
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min