Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Tartare Sauce
10 min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Aïoli
5 min