Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, thinly sliced10 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)500 g
-
icing sugar or to taste50 g
-
rice wine50 g
-
white vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min