Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Minced Raw Meat
35 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Stir-fried Vegetables
10 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Stir-fried Clams
35 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min