Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Salmon Tartare
25 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Fish Stew
45 min
Steamed Fish
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.