Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 dk
Kung Pao Prawns
45 dk
Squid with Ginger and Soy
40 dk
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1sa 15 dk
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 dk
Clams marinières
30 dk
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 dk
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 dk
Tom Yum with Prawns
25 dk
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 dk
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 dk
Hot and Sour Prawn Soup
15 dk