Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g venus clams
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g mustard
- 150 g water, plus extra for soaking
- 15 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Brak ocen
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Chopped Onions
5 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Stir-fried Clams
35 Min
Wonton Soup
1j
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Mexican Spare Ribs
50 menit