Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Stir Fried Whole Fish
20min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Mushroom Broth
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Creamy Mushroom Soup
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min