Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Sautéed Prawns
15 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Stir-fried Clams
35 min