Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Taiwanese three cup chicken
20min