Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min