Urządzenia i Akcesoria
Beef and Tomato Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min