Urządzenia i Akcesoria
Hot and Sour Prawn Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.4 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Curry Fish
35 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min