Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tiramisu Dip
-
mascarpone cheese250 g
-
double cream120 g
-
caster sugar to taste (see tip)30 - 50 g
-
50 g strong brewed coffee, coldcoffee liqueur (e.g. Kahlua®)40 g
Spaghetti with Mussels
-
boiling water for cooking pasta
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti320 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
cherry tomatoes halved280 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
white wine25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
sponge finger biscuit for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700 mg
Białko
33 g
Kalorie
4289 kJ /
1027 kcal
Tłuszcz
57 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Mandarin and Orange Juice
5 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Pineapple and Ginger Juice
5 min