Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Chicken Curry Bun
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
caster sugar50 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour350 g
-
milk powder30 g
-
medium egg1
-
unsalted butter soft, at room temperature40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
-
chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)1200 g
-
Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)150 g
-
Madras curry powder20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk200 g
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521 mg
Białko
23 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Braised Yee Mee
30 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min