Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Chicken Curry Bun
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
caster sugar50 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour350 g
-
milk powder30 g
-
medium egg1
-
unsalted butter soft, at room temperature40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
-
chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)1200 g
-
Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)150 g
-
Madras curry powder20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk200 g
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521 mg
Białko
23 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Egg Tarts
50 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min