Urządzenia i Akcesoria
Pão irlandês
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 fatias
Składniki
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
farinha integral250 g
-
sal marinho1 ½ c. chá de
-
bicarbonato de sódio1 ½ c. chá de
-
leitelho (buttermilk - ver dica)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
348.4 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
521 kJ /
124.5 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Brioche de abóbora
2 godz.
Pão rápido com manteiga de caju
55 min
Pão de forma integral
2 godz.
Pãezinhos de iogurte e fruta
1 godz. 50 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Pão de iogurte
50 min
Pão de cinco sementes
1 godz. 50 min
Pão de água
4 godz.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 godz.
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão alemão
2 godz.
Pão com sementes e aveia
5 godz. 30 min