Wersje kompatybilne
Panini dolci alla bevanda a base di soia (senza lattosio, senza uova)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di bevanda a base di soia
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 90 g di zucchero di canna
- 550 g di farina di farro + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 75 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1011 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 50.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 30.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane croccante di grano saraceno e semi
1sa 30 dk
Torta veloce ai cachi mela
45 dk
Porridge alle pesche
40 Min
Pane croccante all'amaranto
50 dk
Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno
1sa
Panini dolci al farro con frutta secca
1sa 15 dk
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1sa 30 dk
Barrette ai semi misti e cacao
45 dk
Gingerbread (senza lattosio)
1sa
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1sa 30 dk
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50 dk