Rhabarber-Vinaigrette

Rhabarber-Vinaigrette

4.4 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Flasche

Składniki

  • Rhabarber in Stücken oder TK, aufgetaut
    300 g
    300 g Rhabarber, TK, aufgetaut
  • Wasser
    200 g
  • Zucker
    100 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Senf, mittelscharf
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Öl
    170 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Flasche

Sód 2519 mg
Białko 4 g
Kalorie 8249 kJ / 1972 kcal
Tłuszcz 171 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 117 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...