Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili

Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili

4.5 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
40 Stück

Składniki

  • Fenchelsamen
    2 TL
  • Chiliflocken, getrocknet
    1 TL
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    150 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Eigelb
    1
  • Meersalz und mehr zum Bestreuen
    2 Prisen
  • Ei verquirlt
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 72 mg
Białko 2 g
Kalorie 196 kJ / 47 kcal
Tłuszcz 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...