
Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Olivenöl2 EL
-
Brokkoliröschen350 g
-
Erbsen, tiefgekühlt350 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Salz3 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Würzen1 - 2 TL
-
Muskat, gemahlen1 Msp.
-
Schlagobers, 36% Fett200 g
-
Feta zerbröselt80 g
-
Minzeblättchen, frisch abgezupft20 g
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
361 kcal /
1514 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
1156 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frisch aus dem Garten
18 Przepisów
Austria
Austria