Urządzenia i Akcesoria
Kjøttbrød
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 skiver
Składniki
-
vann400 g
-
hvitt brød delt i biter50 g
-
melk100 g
-
vegetabilsk olje20 gram
-
løk delt i to80 g
-
kjøttdeig, svin og okse (f.eks. svinekjøtt og storfekjøtt)800 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
paprika krydder, søtt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen