Greske kjøttboller

Greske kjøttboller

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porsjoner

Składniki

  • løk delt i fire
    140 g
  • poteter delt i biter (ca. 1000 g uskåret)
    700 g
  • egg
    3
  • olivenolje
    2 ss
  • eddik
    1 ss
  • persille, fersk kun blader
    25 kvister
  • salt
    1 ts
  • pepper, malt
    1 klype
  • mynte, fersk (opcjonalnie)
    1 ts
  • brødsmuler, tørket
    50 g
  • kjøttdeig (svinekjøtt, kylling eller blandet kjøtt)
    1000 g
  • stekeolje

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 30 g
Kalorie 1396 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie