Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd2
-
svinebog, uten bein (5-6 store stykker), strimlet800 g
-
løk delt i to og delt i skiver110 g
-
rosmarin, fersk1 kvist
-
vann225 g
-
cider eddik170 g
-
grønnsaksbuljong1 ts
-
salt til servering½ ts
-
barbecuesaus etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
grønne salatblader til servering
-
hamburgerbrød6
-
rødløk delt i to og delt i skiver
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen