Urządzenia i Akcesoria
Kylling i grønn molesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porsjoner
Składniki
-
gresskarfrø100 g
-
peanøtt, tørristet, usaltet60 g
-
isbergsalat delt i biter80 g
-
spinatblader, ferske finkuttet150 g
-
vårløk kun blader1
-
koriander, fersk kun blader1 kvister
-
persille, fersk kun blader1 kvister
-
serrano chili1
-
spisskummen, malt1 klype
-
salt2 ss
-
grønn tomatillo delt i fire400 g
-
hvitløksfedd2
-
løk100 g
-
nøytral olje20 g
-
vann280 g
-
kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
27 g
Kalorie
1130 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen