Urządzenia i Akcesoria
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
Chřest a brambory
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka cukru
-
5 gramů másla (opcjonalnie)
-
750 gramů brambor malé nebo na kousky (viz Tipy)
-
1000 - 1500 gramů chřestu bílého nebo zeleného
Holandská omáčka
-
20 - 40 gramů vody
-
10 - 20 gramů citrónové šťávy
-
175 - 350 gramů másla
-
4 - 8 žloutků
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mušle à la marinière
Brak ocen
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45 min
Japonská polévka ramen
1 godz. 40 min
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4 godz.
Celozrnné banánové hvězdičky
1 godz.
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2 godz. 10 min
Nugátové knedlíky s lískooříškovou posypkou a švestkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Chobotnice „à lagareiro“
1 godz. 30 min