Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 600 gramů brambor, na kostičky (3 cm)
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
- 80 - 100 gramů másla
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrachovo cizrnové toasty
10 min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 min
Čočková pěna
Brak ocen
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 godz.
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Vepřové závitky s rýží
55 min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min