Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citrón, nejlépe bio
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 120 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 120 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů uzeného lososa, bez kůže, natrhaného na kousky
- 20 gramů kaparů, nakládaných, podle chuti, propláchnutých a okapaných
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1688 kJ / 403 kcal
- Białko
- 12.83 g
- Węglowodany
- 4.62 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Hrušky v červeném víně
3sa 20 dk
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 Std.
Kaparová pomazánka se sardinkami
5 Min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 godz. 40 min
Pomazánka z kozího sýra
10 Min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 Min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Pomazánka z krabích tyčinek
6 min