Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pražmy královské, očištěné a vykuchané (cca 400 gramů)
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 30 gramů olivového oleje, plus podle chuti
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele
- 300 gramů cherry rajčat
- 500 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na plátky
- 200 gramů mléka
- 15 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1580 kJ / 377 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 31.88 g
- Tłuszcz
- 16.78 g
- Błonnik
- 4.71 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 godz.
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 Std. 10 Min