Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pražmy královské, očištěné a vykuchané (cca 400 gramů)
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 30 gramů olivového oleje, plus podle chuti
- 1 - 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele
- 300 gramů cherry rajčat
- 500 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na plátky
- 200 gramů mléka
- 15 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1580 kJ / 377 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 31.88 g
- Tłuszcz
- 16.78 g
- Błonnik
- 4.71 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1h 15min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Treska s kroupotem
50 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 Std.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min