Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných (cca 5 gramů)
- 1 konzerva tuňáka konzervovaného v oleji (cca 80 gramů), okapaného
- 100 gramů másla, změklého
- 1 čajová lžička sardelové pasty (cca 5 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1.54 g
- Węglowodany
- 0.16 g
- Tłuszcz
- 7.02 g
- Błonnik
- 1.85 g
Alternatywne przepisy
Slaninový trhanec
45 Min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48h
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11h 30min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1 Std.
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Křenová pomazánka
7 分钟