Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Épluchage
- 800 g de betteraves crues, coupées en deux (environ 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à thé de sel, au goût
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 628.5 mg
Alternatywne przepisy
Sauce à pizza
35 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35 Min
Éplucher du gingembre
5 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Sauce caramel
1h 30min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25 Min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 Min