Urządzenia i Akcesoria
青醬雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
南瓜籽100 克
-
無鹽烤花生60 克
-
美生菜 切塊80 克
-
新鮮菠菜葉 切碎100 - 150 克
-
蔥 僅取蔥綠1 枝
-
新鮮香菜 僅取葉1 枝
-
新鮮巴西利 僅取葉1 枝
-
1 根 墨西哥辣椒(jalapeño)小辣椒1 根
-
孜然粉1 小撮
-
鹽 依個人口味調整2 大匙
-
400 克 綠蕃茄, ,切方塊紙殼綠皮蕃茄 (green tomatillo),切半400 克
-
蒜頭2 粒
-
天然油(蔬菜油)20 克
-
洋蔥100 克
-
去皮帶骨雞腿 (詳見要訣)8 隻
-
水280 - 400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27 g
Kalorie
1130 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan