Urządzenia i Akcesoria
Talggen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Haferkörner100 g
-
Dinkelkörner100 g
-
Roggenkörner100 g
-
Wasser1300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
35.7 g
Kalorie
4243 kJ /
1013 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
30.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
189.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3 godz. 15 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Ingwersalzpaste
30 min
Zitronensalzpaste
10 min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 godz. 25 min
Apfel-Mango-Ananas-Fruchtriegel
1 godz. 15 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 godz.
Dinkelzwieback
6 godz.
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Linzer Seidenknödel
50 min