Urządzenia i Akcesoria
Talggen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Haferkörner100 g
-
Dinkelkörner100 g
-
Roggenkörner100 g
-
Wasser1300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
35.7 g
Kalorie
4243 kJ /
1013 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
30.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
189.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganer Cashew Chedder Käse
3 Std. 10 Min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3 Std. 40 Min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 Std. 40 Min
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Knäckebrot
2 Std. 30 Min
Pistazien-Schoko-Butter
10 Min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 Min
Ölkarotten "Orient"
2 Std. 40 Min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Linsenschnitten
1 Std.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min