Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

4.3 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

Frolla al grano saraceno
  • di grano saraceno
    200 g
  • di fecola di patate
    100 g
  • di zucchero di canna
    100 g
  • di burro a pezzi
    140 g
  • uovo
    1
  • di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie) consentito da prontuario
    ½ cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di confettura di pesche
    150 g
  • di pesche sbucciate e tagliate a fettine
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 366.5 kcal / 1533.5 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 13.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...