Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina di avena
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di sale
- 100 g di semi di zucca
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 11440.5 kJ / 2733.6 kcal
- Białko
- 117.5 g
- Węglowodany
- 421 g
- Tłuszcz
- 66.7 g
- Błonnik
- 24.7 g
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Filone di segale
4 Std.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min