Urządzenia i Akcesoria
肉馅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 罐
Składniki
-
肉皮冻 切块200 克
-
猪肉肉糜600 克
-
葱 切末20 克
-
姜 切末15 克
-
盐1 ¼ 茶匙
-
水100 克
-
鸡粉2 茶匙
-
糖1 汤匙
-
麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
131.9 g
Kalorie
13418 kJ /
3207 kcal
Tłuszcz
279 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花色馅心
12 Przepisów
Chiny
Chiny