肉馅

肉馅

4.3 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 罐

Składniki

  • 肉皮冻 切块
    200 克
  • 猪肉肉糜
    600 克
  • 切末
    20 克
  • 切末
    15 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 100 克
  • 鸡粉
    2 茶匙
  • 1 汤匙
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 131.9 g
Kalorie 13418 kJ / 3207 kcal
Tłuszcz 279 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 40.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...