Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartufi rum e cannella
4h 30 min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1小时 20 分钟
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Bignè a sorpresa
2h
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Bignè con tre mousse
2h