![Bignè al salmone Bignè al salmone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e28aa56-a753-41cf-b5c0-2df5e703e202/Derivates/d29ab407-168f-4d23-b7fa-b44186cb646d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Gamberi in salsa cocktail
10p
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Bignè con tre mousse
2h
Salsa selinuntina
15 min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Crema spalmabile alla mortadella
15 min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min