Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de jengibre, pelado
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de pistaches descascarillados sin sal
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de camarones, pelados, sin cola
-
60
g de crema de coco
lub 60 g de leche de coco - 1 pizca de hojuelas de chile seco
- ½ cdita de sal
- 100 g de lechuga francesa, lavada, desinfectada y deshojada
- 60 g de hojas de espinaca fresca
- 60 g de mango, en rebanadas (2 mm)
- 60 g de pepino, pelado y en rebanadas (2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 672 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 dk
Cacerola de papa y salmón.
45 dk
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 dk
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 godz. 40 min
Ensalada de pollo al curry con arroz de coco TM6
50 dk
Nieve de frutos rojos
20 dk
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Filete de res con dos salsas
40 dk
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Bowl de atún y aguacate
50 dk
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min