Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- cucharadita de sal
- g de aceite de oliva
- 3 latas de atún en agua, escurrido
- 50 g de filetes de anchoa en aceite, escurridas
- 60 g de hojas de perejil fresco
- 200 g de crema
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta corta seca, tipo moño
- aceitunas negras deshuesadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4141 kJ / 986 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de atún
1h 30 min
Espaguetti con albóndigas
55min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30min
Penne con espinaca y salchicha
30min
Papas al horno
1óra
Tacos de pollo
30min
Papas Anna
1óra
Croquetas de atún
40 min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min