Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- cucharadita de sal
- g de aceite de oliva
- 3 latas de atún en agua, escurrido
- 50 g de filetes de anchoa en aceite, escurridas
- 60 g de hojas de perejil fresco
- 200 g de crema
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta corta seca, tipo moño
- aceitunas negras deshuesadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4141 kJ / 986 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz primavera
40min
Pastel de carne
50 min
Cacerola de papas
1hod. 10min
Papas Anna
1h
Pasta con camarones y chícharos
40min
Pastel azteca
1h
Papas al horno
1h
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Pasta al pesto con salmón
40min
Espagueti del mar
35min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Carne en su jugo
35min