Moños de atún

Moños de atún

4.1 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de aceite de oliva y un poco más para cocer la pasta
  • cucharadita de sal
  • g de aceite de oliva
  • 3 latas de atún en agua escurrido
  • 50 g de filetes de anchoa en aceite escurridas
  • 60 g de hojas de perejil fresco
  • 200 g de crema
  • 1500 g de agua
  • 500 g de pasta corta seca tipo moño
  • aceitunas negras deshuesadas para decorar

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 986 kcal / 4141 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 90 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...