Veganer Kirschen-Cheesecake

Veganer Kirschen-Cheesecake

3.5 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 Portionen

Składniki

  • Cashewkerne, ungeröstet
    200 g
  • Mandeln blanchiert
    150 g
  • Datteln, entsteint in Stücken
    125 g
  • Kokosöl
    60 g
  • Kokosmilch Vollfett
    130 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    25 g
  • Agavendicksaft
    70 g
  • natürlicher Vanilleextrakt
    1 EL
  • Kirschen entsteint
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 15 mg
Białko 9 g
Kalorie 1793 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...