Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de mantequilla
- 1200 g de agua
- 400 g de patatas en dados de 2 cm
- 20 g de boletus deshidratados
- 1 cucharadita de mejorana seca
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min.
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Crema de brócoli y queso
40 Min
Sopa de coliflor con pollo
40 Min
Estofado de berenjena picante
30 Min
Coliflor tika masala
30 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 min
Bollitori
40 Min
Sopa de pavo y repollo
40 Min
Sopa armenia de repollo
50 min.
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min.
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1u. 10min