Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de mantequilla
- 1200 g de agua
- 400 g de patatas en dados de 2 cm
- 20 g de boletus deshidratados
- 1 cucharadita de mejorana seca
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías pintas con verduras
35min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de ajo con tomate
40min
Sopa de cebada con verduras
55min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Sopa de trigo y verduras
45min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Guiso de verduras italiano
40min