Urządzenia i Akcesoria
印度雞肉香米飯佐桃子
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
印度香米300 克
-
水750 克
-
油菜籽油 外加1大匙20 克
-
鹽1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
-
油菜籽油20 克
-
蒜頭3 粒
-
去骨去皮雞腿肉 切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾400 克
-
桃子罐頭 切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)800 - 850 克
-
乾燥普蘿旺斯香草3 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
783.5 mg
Białko
24 g
Kalorie
2376 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
86.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan