BBQ醬烤肋排(使用刀組隔板)

BBQ醬烤肋排(使用刀組隔板)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 人份

Składniki

燒烤醬汁
  • 蒜頭
    3 粒
  • 油菜籽油
    20 克
  • 番茄泥
    250 克
  • 120 克
  • 白葡萄酒醋
    90 克
  • 原蔗糖
    70 克
    70 克 冰糖, (紅冰糖)
  • 黃芥末
    70 克
  • 烏斯特調味醬
    30 克
  • 紅辣椒粉 (任何種類)
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
豬肋排
  • 豬肋排 切小段 (3公分x 10公分) (詳見要訣)
    700 克
  • 切薄片 (0.2公分)
    15 克
  • 400 克
  • 馬鈴薯 切塊 (3公分)
    600 克
  • ½ 茶匙
  • 油菜籽油 煎肋排用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1591 mg
Białko 42 g
Kalorie 4148 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...